top of page
gastronomia en simbiosi
inici
el projecte
l'equip
l'edifici
savoir foire
+ projecte
La cuina
LaCarta!
el celler
vins blancs
vins negres
escumosos
vins rosats
on som + info
més
Use tab to navigate through the menu items.
La nostra oferta gastronòmica
+
la carta
Producte de qualitat i proximitat.
Tot fet a casa
+
Menú petit àpat
Entrant, segon i postres
De dilluns a divendres laborables per dinar
+
Menú simbiosi
Menú degustació
SERVIT A TAULA COMPLETA
Migdia fins les 14.30h
+
el celler
Una selecció dels vins que més ens agraden per maridar la nostra cuina
English
Français
Petita mostra de la nostra cuina
Coca Carmamelitzada amb Mi Cuit
tot a punt per la crema
Raviolis
Tàrtar de Vedella
Carpaccio de Vedella
caneló amb suc de rostit
carpaccio de pop de roca
escalivada amb anxoves
Terrina de MiCuit Casolà
Fetge d'ànec a la Planxa
tastet de formatges
remanat
anxoves de l'escala
Carpaccio de Xai de Casa
cua de bou amb trumfes
Morro de Bacallà confitat
Arròs
Pota de Pop
magret d'ànec
vieires mar i muntanya
timbal de cua de bou amb foie
llamàntol
Cassoleta de Xai de Casa estil Callos
pastissos de formatge de cabra
Coulants de Xocolata
+
la carta
Producte de qualitat i proximitat.
Tot fet a casa
+
Menú especial
A triar entrant, segon i postres.
No partim el menú
Preu per persona
+
el celler
Una selecció dels vins que més ens agraden per maridar la nostra cuina
bottom of page