El celler

La nostra Carta de Vins és una carta petita que compta amb vins de proximitat, seguint així amb la filosofia de la nostra cuina. La seva senzillesa fa que el comensal de Cal Marquès pugui escollir el millor producte per acompanyar cada vetllada.
 
Actualment la carta està formada per una seixantena de referències de les quals intentem que predominen els vins de l'Empordà i el Pla de Bages, les més properes. També tenim representades altres zones de Catalunya com, la Terra Alta, la Conca de Barberà, Alella, el Priorat, el Penedès, Costers del Segre, Montsant...

 

La Carta de Vins de Cal Marquès s'actualitza constantment, canviant anyades i afegint vins nous i poc comercials. Treballem amb cellers familiars i de confiança, petites empreses que un dia van començar com nosaltres. Ens agrada buscar productes únics i exclusius perquè volem que el client visqui un moment únic a casa nostra. Treballem amb vins de tot tipus, des de vins elaborats pels mètodes més comuns i/o tradicionals fins a vins d'agricultura biodinàmica, naturals, ecològics, ancetrals, de fora de denominacions d'origen... perquè creiem en els territoris, en les filosofies de treball i sobretot en les persones que els fan possibles. 
 
Tots els nostres vins són seleccionats perquè esdevinguin els maridatges perfectes per a la nostra cuina. Esperem que els gaudeixin perquè són aquests glops els que els acompanyaran al llarg d'aquest àpat que estan a punt de començar.
 
A petició dels clients més experimentats, hem incorporat una selecció dels vins internacionals que ens agraden i apreciem, d'aquesta manera podran degustar vins de poca producció de zones d'Espanya, França, Alemania, Líban, etc. 
Si els hi agrada el món dels maridatges i de conèixer noves propostes de vins, els recomanem que segueixin les nostres xarxes socials, allà podran trobar-hi un munt de recomanacions!

Vins Blancs

Rosats

Negres

Escumosos

Vins a copes i recomanats

© 2020 Creat per Cal Marquès Restaurant