HORARI 

Per dinar: Dilluns, Dimarts, 

Dijous, Divendres, Dissabte i

Diumenge.

Per sopar: Divendres i Dissabte

Recomanem reserva PRÈVIA

DIMECRES TANCAT

© 2014 Cal Marquès Restaurant 

 

 

TAMBÉ POTS TROBAR-NOS FENT CLIC A:

EL PROJECTE,

EL SOMNI

Aquest projecte gastronòmic i cultural neix de la mà del nostre xef i gerent, Jordi Guitart a inicis de l'any 2014. Després de formar-se i aprendre al costat de grans professionals de l'hostaleria decideix crear un espai gastronòmic diferent a Camprodon, la seva terra natal i el poble que l'ha vist créixer.

Aquest espai s'anomena Cal Marquès i es defineix com un Restaurant de Cuina Catalana ben elaborada i que proposa un estil de servei modern i professional. Cal Marquès és un lloc únic. No només per l'espai del qual disposa (un edifici antic i emblemàtic del poble) sinó per la seva cuina, el servei acurat i detallista i la filosofia de treball en equip que desprèn. Cal Marquès pretén fer una cuina tradicional aportant-hi noves tècniques d'execució i utilitzant el producte que la terra més propera ens dóna cada temporada.
​La idea de Restaurant que tenim és molt amplia. Procurem transportar cada comensal al record de la cuina catalana, la que feien les nostres àvies, a les seves arrels i per descomptat a la nostra terra.
Treballem perquè cada persona se senti com a casa, entengui la nostra manera de treballar i sobretot, gaudeixi de l'experiència, del temps, la cuina, la companyia i l'entorn.
Cerquem la manera d'emocionar-te més enllà d'alimentar-te.
Benvingut/da al nostre projecte de vida!
IMG_4806