top of page

un celler especial

El nostre celler no és un celler qualsevol. Us demanem que confieu en nosaltres i us deixeu portar. A continuació trobareu una selecció de més de noranta referències, totes i cada una és molt especial per a nosaltres i la nostra gastronomia.

 

Ens agrada treballar amb projectes de petit format, de cellers familiars (alguns de molt propers i d'altres de no tant!) però sempre amb un denominador comú: l'estima per la terra i l'ofici. Confiem en els productors que hem conegut durant el nostre trajecte professional i d'altres que hem conegut gràcies a companys, amics i clients.

 

Vins d'aquí i d'un xic més lluny, seleccionats i classificats per la Cristina amb molta passió perquè en gaudiu al màxim. Pretenem que tasteu coses diferents, des de varietats ancestrals i clàssiques a zones que ens queden lluny i volem que experimenteu!

 

Entenem aquesta carta de vins com petits grans tresors que els productors deixen a les nostres mans. Gràcies per entendre la nostra filosofia i la nostra manera de treballar.

Benvinguts i benvingudes!

aclamaciones

Blancs

champán

Escumosos

Verter el vino tinto en copa

Negres

Colada del vino

Rosats

Si ho preferiu, podem oferir-vos un maridatge personalitzat per al vostre àpat a càrrec de la nostra sommelier.
107.png
bottom of page