El projecte, el somni ❤

Aquest projecte gastronòmic i cultural neix de la mà d'en Jordi i la Cristina a inicis de l'any 2014. Després de formar-se i aprendre al costat de grans professionals de l'hostaleria decideixen crear un espai gastronòmic diferent a Camprodon, al Ripollès, la seva terra natal. 
 
​Aquest espai s'anomena Cal Marquès i es defineix com un restaurant de cuina catalana ben elaborada i que proposa un estil de servei modern i professional. Cal Marquès és un lloc únic no només per l'espai del qual disposa (un edifici antic i emblemàtic del poble) sinó per la seva cuina, el servei acurat i detallista i la filosofia de treball en equip que desprèn.

Cal Marquès pretén fer una cuina tradicional aportant-hi noves tècniques d'execució i utilitzant el producte que la terra més propera ens dóna cada temporada. La idea de Restaurant que tenim és molt amplia. Procurem transportar cada comensal al record de la cuina catalana, la que feien les nostres àvies, a les seves arrels i per descomptat a la nostra terra.
IMG_8048.jpg
IMG_8050.jpg

​Treballem perquè cada persona se senti com a casa, entengui la nostra manera de treballar i sobretot, gaudeixi de l'experiència, del temps, la cuina, la companyia i l'entorn.

Cerquem la manera d'emocionar-te més enllà d'alimentar-te.

Benvinguts al nostre projecte de vida!