top of page

El projecte, el somni ❤

Aquest projecte gastronòmic i cultural neix de la mà d'en Jordi i la Cristina a inicis de l'any 2014. Després de formar-se i aprendre al costat de grans professionals de l'hostaleria decideixen crear un espai gastronòmic diferent a Camprodon, al Ripollès, la seva terra natal. 
 
​Aquest espai s'anomena Cal Marquès i es defineix com un restaurant de cuina catalana ben elaborada i que proposa un estil de servei modern i professional. Cal Marquès és un lloc únic no només per l'espai del qual disposa (un edifici antic i emblemàtic del poble) sinó per la seva cuina, el servei acurat i detallista i la filosofia de treball en equip que desprèn.
nuestraSala.jpg
mesa1.jpg

​Treballem perquè cada persona se senti com a casa, entengui la nostra manera de treballar i sobretot, gaudeixi de l'experiència, del temps, la cuina, la companyia i l'entorn.

Des del gener de 2023, Cal Marquès Restaurant ha estat seleccionat per la prestigiosa Guía Michelin, com a restaurant recomanat de la nostra zona. 

Cerquem la manera d'emocionar-te més enllà d'alimentar-te.
Cal Marquès pretén fer una cuina tradicional aportant-hi noves tècniques d'execució i utilitzant el producte que la terra més propera ens dóna cada temporada. La idea de Restaurant que tenim és molt amplia. Procurem transportar cada comensal al record de la cuina catalana, la que feien les nostres àvies, a les seves arrels i per descomptat a la nostra terra.

Benvinguts al nostre projecte de vida!

bottom of page