ELS NOSTRES MENÚS

Disposem de dos tipus de menú: el degustació (disponible per encàrrec per dinar i per sopar) i menú de migdia (a escollir entrant, segon i postres fetes a casa, només disponible per dinar)

Menú de Migdia 

L'actualitzem sovint ja que treballem sempre amb producte de temporada, fresc i de qualitat. 

Aquest menú inclou: a escollir entre varies opcions:
·1 entrant; sempre hi ha algun tipus de caneló, amanida, crema...
·1 segon; per triar entre peixos, carns i arròs
·1 postres; 100% fetes a casa
· També inclou Aigua Mineral Natural de Sant Aniol (1/2 l) i 1 panet individual.
 
Si volen consultar els plats de cada dia podran trobar-los a l'entrada del restaurant.

Els nostres menús NO ES PARTEIXEN, és a dir,  el preu és per comensal i inclou IVA. Si només volen prendre un plat poden escollir-lo a la carta.

Els recordem que aquest menú només el servim a taules fins a 6 comensals, per a taules més grans tenim una oferta gastronòmica especial (A CAUSA DE LA COVID19 ARA MATEIX NO FEM CELEBRACIONS NI TAULES AMB MÉS DE 6 COMENSALS)
Smiling Sun Patch

Preu: 24.90 euros per comensal

Menú Degustació Sorpresa

Los globos de color rosa

La manera més divertida de conèixer la nostra cuina és amb el menú sorpresa. Es fa per encàrrec convertint-se així en una experiència exclusiva per a cada comensal. El nostre xef fa les millors seleccions dels nostres plats partint de la nostra carta i el producte de temporada i estructurant-se doncs com un menú degustació de sis temps.

Vol degustar-lo? Contacti'ns i el dissenyarem el menú a mida! Digui'ns les seves preferències i/o intoleràncies i vingui, simplement a gaudir d'una experiència inoblidable i única.

El preu és de 55€ amb l'aigua mineral i els cafès inclosos, i a més a més li podem oferir un maridatge a mida per aquest menú amb un suplement de 25€. Aquest menú només el servim a taula completa, és a dir, tots els comensals de la taula han de fer el mateix menú.

 


 

Cal fer l'encàrrec com a mínim amb 48 hores d'antelació al WhatsApp 972 74 02 34 indicant:
Data, Número de Comensals i Al·lèrgies

wh.png

enllaç directe!

Aquestes menús són exclusivament per taules fins a 6 comensals. Poden demanar informació de la oferta gastronòmica per a grup de més de 6 comensals i celebracions al WhatsApp 972 74 02 34

*Avís per a les persones amb al·lèrgies; tenim a la seva disposició informació dels plats que oferim. Cal que ens ho indiquin al realitzar la reserva. 
 
** Degut a la filosofia de cuina basada en el nostre territori, ens és molt difícil adaptar la nostra oferta gastronòmica a les necessitats per a vegetarians i vegans.