A part de la nostra carta, disposem de menú el degustació (disponible per encàrrec per dinar i per sopar) i la fórmula migdia (a escollir entrant, segon i postres fetes a casa, només disponible per dinar de dilluns a divendres *)

Menús dies feiners  🌞
*Disponible de dilluns a divendres
LABORABLES NOMÉS SERVEI DE DINARS

IMG_8051 (1).jpg

De dilluns a divendres oferim dos menús diferents:
Preu menú 1: 21.90 euros per comensal
Preu menú 2: 34
.90 euros per comensal

Si volen consultar els plats de cada dia podran trobar-los a l'entrada del restaurant.
 

Aquesta fórmula NO ÉS PARTEIX, és a dir, sempre consisteix en un pack de 1 ENTRANT + 1 SEGON + 1 POSTRES.

SI NOMÉS VOLEN PRENDRE UN PLAT PODEN ESCOLLIR-LO DE LA NOSTRA CARTA. El preu inclou IVA. Qualsevol canvi en els plats pot suposar un suplement extra en el preu. Tenim a la seva disposició informació sobre els al·lergens que contenen tots els nostres plats.

Poden demanar la informació al personal de la sala. Fórmula no disponible per taules amb més de 6 comensals**

**Poden demanar informació de la oferta gastronòmica per a grup de més de 6 comensals i celebracions al WhatsApp 972 74 02 34

Menú SIMBIOSI (migdia fins les 15h, vespre fins les 21h) 🏆

Només amb encàrrec previ (48h)

Una bona manera per conèixer la nostra gastronomia és amb el Menú Simbiosi. Aquest menú és el resultat del treball en equip de casa nostra. Us oferim una experiència única on podreu assaborir els millors plats de Cal Marquès amb l'harmonia de vins que hem elaborat. El nostre equip fa les millors seleccions dels nostres plats partint de la nostra carta i el producte de temporada i estructurant-se doncs com un menú degustació.

Preu: 75.90 euros

Preu del Menú Simbiosi sense l'harmonia de vins: 59.90 euros/comensal

Paga i senyal de 15€/comensal al nostre número de bizum o adreçant-vos al restaurant. Aquesta paga i senyal només es retornarà en cas d'anul·lar o modificar nombre de comensals amb 24 hores d'antelació.

encarrega el menú simbiosi 

wh.png

*Avís per a les persones amb al·lèrgies; tenim a la seva disposició informació dels plats que oferim. Cal que ens ho indiquin al realitzar la reserva. 
 
** Degut a la filosofia de cuina basada en el nostre territori, ens és molt difícil adaptar la nostra oferta gastronòmica a les necessitats per a vegetarians i vegans.