A part de la nostra carta, disposem de menú el degustació (disponible per encàrrec per dinar i per sopar) i la fórmula migdia (a escollir entrant, segon i postres fetes a casa, només disponible per dinar de dilluns a divendres *)

Menú feiners  🌞
*Disponible de dilluns a divendres, excepte festius, ponts, vacances de Nadal, Setmana Santa i mes d'agost.

Si volen consultar els plats de cada dia podran trobar-los a l'entrada del restaurant.
 

Aquesta fórmula NO ÉS PARTEIX, és a dir, sempre consisteix en un pack de 1 ENTRANT + 1 SEGON + 1 POSTRES.

SI NOMÉS VOLEN PRENDRE UN PLAT PODEN ESCOLLIR-LO DE LA NOSTRA CARTA. El preu inclou IVA. Qualsevol canvi en els plats pot suposar un suplement extra en el preu. Tenim a la seva disposició informació sobre els al·lergens que contenen tots els nostres plats.

Poden demanar la informació al personal de la sala. Fórmula no disponible per taules amb més de 6 comensals**

IMG_8051 (1).jpg

Preu: 21.90 euros per comensal

**Poden demanar informació de la oferta gastronòmica per a grup de més de 6 comensals i celebracions al WhatsApp 972 74 02 34

wh.png

per taules a partir de 6 persones, demana el menú especial aquí!

Menú Degustació (migdia fins les 15h, vespre fins les 21h) 🏆

Una bona manera per conèixer la nostra cuina és amb el menú degustació. El nostre equip fa les millors seleccions dels nostres plats partint de la nostra carta i el producte de temporada i estructurant-se doncs com un menú degustació de sis temps. 

El preu és de 65.90 euros, a més a més li podem oferir un maridatge a mida per aquest menú amb un suplement de 29.90€/comensal.

 

Aquest menú només el servim a taula completa, és a dir, tots els comensals de la taula han de fer el mateix menú.

 


 

Aquests menús són exclusivament per taules fins a 6 comensals. Poden demanar informació de la oferta gastronòmica per a grup de més de 6 comensals i celebracions al WhatsApp 972 74 02 34

si tens dubtes, contacta'ns!

wh.png

per taules a partir de 6 persones, demana el menú especial aquí!

*Avís per a les persones amb al·lèrgies; tenim a la seva disposició informació dels plats que oferim. Cal que ens ho indiquin al realitzar la reserva. 
 
** Degut a la filosofia de cuina basada en el nostre territori, ens és molt difícil adaptar la nostra oferta gastronòmica a les necessitats per a vegetarians i vegans.