L'equip

EL NOSTRE MOTOR, TREBALL EN EQUIP

El nostre Xef i Gerent és Jordi Guitart. Amb només vint-i-cinc anys aquest jove camprodoní va decidir tirar endavant amb aquest projecte tan bonic que tenim ara. Amb estudis superiors de restauració i amb formació contínua, en Jordi ha estat stager de prestigiosos restaurants de França i ha treballat al costat d'equips professionals molt qualificats.
​​

Des del primer moment el nostre Xef aposta per la cuina de sempre, traient profit dels productes de temporada i de proximitat, posant tocs moderns i d'avantguarda a l'abast de tothom.

En Jordi és l’ànima de casa nostra, el que pensa en coses noves, el que executa diferents tècniques i el que busca la manera de satisfer els comensals amb menjars bons. Ell és el que aporta a tot l’equip una manera cooperativa per a treballar en grup i fer que Cal Marquès treballi com un Restaurant Familiar.

A la Sala, tenim la Cristina Castells, un dels altres pilars fonamentals de casa nostra. És encarregada de la Sala, la persona que parla amb el comensal i ajuda a convertir els plats elaborats a cuina en una experiència inoblidable pels nostres clients.  Això ho fa apostant per un servei molt acurat a la taula, des de la Carta de Vins i les recomanacions de cada temporada, fins al servei de cafès, per exemple.  A més a més, com que Cal Marquès és un projecte petit i familiar, sovint la Cristina aporta també idees, consells i experiència  dins la cuina.

El motor de casa nostra és l'equip. Les persones que fan que junts es pugui tirar endavant amb aquest projecte gastronòmic. Ells són els ajudants de cuina i de sala. Persones dinàmiques que pretenen aportar a Cal Marquès la seva experiència i treball conjunt per aconseguir que Cal Marquès sigui el que és.

 

Sense la simbiosi cuina-sala no hauríem aconseguit mai ser un lloc de referència a la Vall de Camprodon.​

Junts cerquem la manera d'emocionar-te més enllà d'alimentar-te.

© 2020 Creat per Cal Marquès Restaurant