L'equip 💪

menjador.jpg

EL NOSTRE MOTOR, TREBALL EN EQUIP

El nostre Xef i Gerent és Jordi Guitart. Amb només vint-i-cinc anys aquest jove camprodoní va decidir tirar endavant amb aquest projecte tan bonic que tenim ara. Amb estudis superiors de restauració i amb formació contínua, en Jordi ha estat stager de prestigiosos restaurants de França i ha treballat al costat d'equips professionals molt qualificats.
​​

Des del primer moment el nostre equip aposta per la cuina de sempre, traient profit dels productes de temporada i de proximitat, posant tocs moderns i d'avantguarda a l'abast de tothom.

En Jordi és l’ànima de casa nostra, el que pensa en coses noves, el que executa diferents tècniques i el que busca la manera de satisfer els comensals amb menjars bons. Aporta a tot l’equip una manera cooperativa per a treballar en grup i fer que Cal Marquès treballi com un restaurant familiar.

A la Sala, tenim la Cristina Castells, un dels altres pilars fonamentals de casa nostra. És encarregada de la Sala, la persona que parla amb el comensal i ajuda a convertir els plats elaborats a cuina en una experiència inoblidable pels nostres clients.  Això ho fa apostant per un servei molt acurat a taula, des del celler (amb referències molt variades, sorprenents i originals), les recomanacions de cada temporada i maridatges, fins al servei de cafès, per exemple.  A més a més, com que Cal Marquès és un projecte petit i familiar, sovint la Cristina aporta també idees, consells i experiència  dins la cuina.

Talk equipo

El motor de casa nostra és l'equip.

 

A la cuina també hi ha en Marc, estudiant de Gastronomia i Restauració. S'encarrega de crear, juntament amb en Jordi, totes les elaboracions que formen la nostra carta. Des de melmelades, bases, gelats i coques fins a guisats i canelons, entre altres. 

A la sala, la Sandra és la mà dreta de tot l'equip. Atén els clients quan arriben, els aconsella (sobretot amb els dolços!) i fa, juntament amb la Cristina, que la seva experiència a casa nostra, sigui única.

 

Tots quatre, són les persones que fan que junts es pugui tirar endavant amb aquest projecte gastronòmic. Som persones dinàmiques que pretenem aportar a Cal Marquès la nostra experiència i treball conjunt per aconseguir que Cal Marquès sigui el que és.

 

Sense la simbiosi cuina-sala no hauríem aconseguit mai ser un lloc de referència a la Vall de Camprodon.​

Junts cerquem la manera d'emocionar-te més enllà d'alimentar-te.