top of page

L'equip 💪

IMG_7973.jpg

EL NOSTRE MOTOR, TREBALL EN EQUIP

El nostre xef i gerent és en Jordi Guitart. Amb només vint-i-quatre anys aquest jove camprodoní va decidir tirar endavant aquest projecte tan bonic que tenim ara. Amb estudis superiors de restauració i amb formació contínua, en Jordi ha estat stager de prestigiosos restaurants a França i ha treballat al costat d'equips professionals molt qualificats.
​​

Des del primer moment el nostre equip aposta per la cuina de sempre, traient profit dels productes de temporada i de proximitat, posant tocs moderns i d'avantguarda a l'abast de tothom.

En Jordi és l’ànima de casa nostra, el que pensa en coses noves, el que executa diferents tècniques i el que busca la manera de satisfer els comensals amb menjars bons. Aporta a tot l’equip una manera cooperativa per a treballar en grup i fer que Cal Marquès treballi com un restaurant familiar.

A la Sala, tenim la Cristina Castells, un dels altres pilars fonamentals de casa nostra. Amb estudis  de sumilleria, la Cristina és també diploma WSET com a experta en vins. És la cap de sala i la sommelier, la persona que parla amb el comensal i ajuda a convertir els plats elaborats a cuina en una experiència inoblidable pels nostres clients.  Això ho fa apostant per un servei molt acurat a taula, des del celler (amb referències molt variades, sorprenents i originals), les recomanacions de cada temporada i maridatges, fins al servei de cafès, per exemple.  A més a més, com que Cal Marquès és un projecte petit i familiar, sovint la Cristina aporta també idees, consells i experiència dins la cuina.

El motor de casa nostra és l'equip.


A la cuina també hi ha en Marc que s'encarrega de crear, juntament amb en Jordi, totes les elaboracions que formen la nostra carta. Des de melmelades, bases, gelats i coques fins a guisats i canelons, entre altres. En Marc és estudiant de Gastronomia, Restauració i Pastisseria i va començar a casa fent les pràctiques de cuina tot i que ben aviat va passar a formar part de la família.  

A la sala també trobareu a l'Ahmed, que us rep a casa nostra amb un somriure d'orella a orella i us atén amb molta professionalitat. Ajuda perquè tot sigui perfecte, des de recomanacions a l'hora d'escollir els plats fins a fer els cafès més bons de la Vall de Camprodon. 

Aquestes som les persones que fem possible que aquest projecte gastronòmic segueixi endavant. Som persones dinàmiques que pretenem aportar a Cal Marquès la nostra experiència i treball conjunt per aconseguir que Cal Marquès sigui el que és.

 

Sense la simbiosi cuina-sala no hauríem aconseguit mai ser un lloc de referència a la Vall de Camprodon.​

jordi (1).png

Jordi Guitart

El Cap de cuina.

L'ànima de casa nostra.

cristi.png

Cristina Castells

Cap de sala.

Sommelier i experta en vins.

La cara visible de casa nostra.

markitus (1).PNG

Marc Cabanach

El nostre grumet.

El segon de cuina.

Sempre concentrat.

ahmed.png

Ahmed Maammouh

El savoir faire de la sala.

Sempre amb un somriure.

Junts cerquem la manera d'emocionar-te més enllà d'alimentar-te.
bottom of page