top of page

L'equip 💪

Rabo de Toro.jpg

EL NOSTRE MOTOR, TREBALL EN EQUIP

El nostre xef i gerent és en Jordi Guitart. Amb només vint-i-quatre anys aquest jove camprodoní va decidir tirar endavant aquest projecte tan bonic que tenim ara. Amb estudis superiors de restauració i amb formació contínua, en Jordi ha estat stager de prestigiosos restaurants a França i ha treballat al costat d'equips professionals molt qualificats.
​​

Des del primer moment el nostre equip aposta per la cuina de sempre, traient profit dels productes de temporada i de proximitat, posant tocs moderns i d'avantguarda a l'abast de tothom.

En Jordi és l’ànima de casa nostra, el que pensa en coses noves, el que executa diferents tècniques i el que busca la manera de satisfer els comensals amb menjars bons. Aporta a tot l’equip una manera cooperativa per a treballar en grup i fer que Cal Marquès treballi com un restaurant familiar.

A la Sala, tenim la Cristina Castells, un dels altres pilars fonamentals de casa nostra. Amb estudis  de sumilleria, la Cristina és també diploma WSET com a experta en vins. És la cap de sala i la sommelier, la persona que parla amb el comensal i ajuda a convertir els plats elaborats a cuina en una experiència inoblidable pels nostres clients.  Això ho fa apostant per un servei molt acurat a taula, des del celler (amb referències molt variades, sorprenents i originals), les recomanacions de cada temporada i maridatges, fins al servei de cafès, per exemple.  A més a més, com que Cal Marquès és un projecte petit i familiar, sovint la Cristina aporta també idees, consells i experiència dins la cuina.

Blanco Atardecer Sencillo Foto Mujer Cita Instagram Publicación.png

El motor de casa nostra és l'equip.


A la cuina també hi ha en Marc que s'encarrega de crear, juntament amb en Jordi, totes les elaboracions que formen la nostra carta. Des de melmelades, bases, gelats i coques fins a guisats i canelons, entre altres. En Marc és estudiant de Gastronomia, Restauració i Pastisseria i va començar a casa fent les pràctiques de cuina tot i que ben aviat va passar a formar part de la família.  

A la sala també trobareu a l'Ahmed, que us rep a casa nostra amb un somriure d'orella a orella i us atén amb molta professionalitat. Ajuda perquè tot sigui perfecte, des de recomanacions a l'hora d'escollir els plats fins a fer els cafès més bons de la Vall de Camprodon. 

Aquestes som les persones que fem possible que aquest projecte gastronòmic segueixi endavant. Som persones dinàmiques que pretenem aportar a Cal Marquès la nostra experiència i treball conjunt per aconseguir que Cal Marquès sigui el que és.

 

Sense la simbiosi cuina-sala no hauríem aconseguit mai ser un lloc de referència a la Vall de Camprodon.​

Junts cerquem la manera d'emocionar-te més enllà d'alimentar-te.
bottom of page