HORARI 

Per dinar: Dilluns, Dimarts, 

Dijous, Divendres, Dissabte i

Diumenge.

Per sopar: Divendres i Dissabte

Recomanem reserva PRÈVIA

DIMECRES TANCAT

© 2014 Cal Marquès Restaurant 

 

 

TAMBÉ POTS TROBAR-NOS FENT CLIC A:

MENÚ DEGUSTACIÓ SORPRESA

La millor manera de conèixer la nostra cuina és amb el menú sorpresa. Es fa per encàrrec convertint-se així en una experiència exclusiva per a cada comensal. El nostre xef fa les millors seleccions dels nostres plats partint de la nostra carta i el producte de temporada i estructurant-se doncs com un menú degustació de sis temps.

Vols degustar-lo? Truca'ns o envia'ns un correu electrònic i et dissenyarem el menú a mida! Digues les teves preferències i/o intoleràncies i vine, simplement a gaudir d'una experiència inoblidable i única.

El preu és de 40€ amb l'aigua mineral i els cafès inclosos, i a més a més li podem oferir un maridatge a mida per aquest menú amb un suplement de 20€. Aquest menú només el servim a taula completa, és a dir, tots els comensals de la taula han de fer el mateix menú.

Tens dubtes, posa't en contacte amb nosaltres! T'escoltem!

No dubtis en contactar-nos, et respondrem tan aviat com ens sigui possible! Assegureu-vos d'escriure correctament les vostres dades, ja que de no ser així no podrem respondre a les vostres qüestions! Moltes gràcies!

Les seves dades personals són exclusivament per formalitzar la seva reserva i poder-los contactar en cas de que hi hagi qualsevol imprevist. El Restaurant Cal Marquès no les utilitzarà per a publicitat, enquestes ni altres i no les farà públiques en cap cas.