Reserves online

Per realitzar una reserva cal omplir el formulari següent. Les al·lèrgies a algun tipus d'aliment, herba o espècie, és important que siguin comunicades. Tanmateix, agraïm que ens informin si necessiten espai per  persones amb mobilitat reduïda/cadira de rodes, nadons amb cotxets, etc. per tal que la seva experiència i la dels altres sigui el més còmode possible.

Si us plau, assegureu-vos d'escriure correctament les vostres dades, ja que de no poder contactar amb vosaltres la reserva no serà confirmada. Cal rebre la nostra resposta perquè una reserva sigui confirmada, en cas de no ser així, la reserva no serà efectiva.

El Restaurant Cal Marquès es reserva el dret a Anul·lar la Reserva en cas de no ser puntuals en l'hora acordada, preguem que en cas d'anar amb retard o a deshora ens ho comuniquin amb antelació.

* Els camps marcats són obligatoris

* * Els informem que el nostre establiment NO disposa de cap oferta gastronòmica especial per infants. Preguem que si porten infants, controlin el seu comportament per fer de la sala un lloc agradable per a la resta de comensals. Moltes gràcies.

Les seves dades personals són exclusivament per formalitzar la seva reserva i poder-los contactar en cas de que hi hagi qualsevol imprevist. El Restaurant Cal Marquès no les utilitzarà per a publicitat, enquestes ni altres i no les farà públiques en cap cas.

© 2020 Creat per Cal Marquès Restaurant