HORARI 

Per dinar: Dilluns, Dimarts, 

Dijous, Divendres, Dissabte i

Diumenge.

Per sopar: Divendres i Dissabte

Recomanem reserva PRÈVIA

DIMECRES TANCAT

© 2014 Cal Marquès Restaurant 

 

 

TAMBÉ POTS TROBAR-NOS FENT CLIC A:

DO Pla del Bages

Abadal Blanc; Jove, Collita 2017

Chardonnay, Picapoll i Cabernet Sauvignon. Celler Abadal 

Amor Propi; Jove, Collita 2016

100% Picapoll. Mas Sant Iscle 
 

DO Empordà

Verd d’Albera; Jove, Collita 2017

Garnatxa Blanca, Muscat i Chardonnay. Martí Fabra 

Llavors Blanc; 2 mesos de Criança, Collita 2017

Macabeu i Xarel·lo. La Vinyeta 

Quinze Roures; 5 mesos de Criança, Collita 2016

Lledoner Roig i Lledoner Blanc. Espelt Viticultors 

DO Penedès

Mustillant, Blanc Sec amb Agulla Natural, Jove, Collita 2016

Parellada. Gramona 

Montonega; Criança d'un any en ampolla, Collita 2016

Parellada. Parés Baltà 

Can Sumoi; Jove, Collita 2017, S/Sulfits, Vi Natural

Xarel·lo. Can Sumoi de Pepe Raventós 

A Pèl Blanc; Jove, Collita 2016 S/Sulfits i Fermentat en Àmfora

100% Xarel·lo. Celler Loxarel 

Ginesta Microcuvée; Jove, Collita 2017

100% Gewürsztraminer. Parés Baltà 

DO Costers del Segre

Guilla2014; 5 mesos de Criança, Collita 2014

100% Macabeu. Celler Cercavins 

Quim; Jove Collita 2016

100% Macabeu. Vinya dels Vilars 

DO Terra Alta

Els Ametlers; 4 mesos de Semi Criança, Collita 2015

Garnatxa Blanca. La Fou
 

DO Montsant

Dido; 10 mesos de Criança, Collita 2016

Macabeu, Garnatxa i Cartoixà. Sara Pérez i René Barbier 

DO Conca de Barberà

Intramurs; Jove Collita 2016

100% Chardonnay. Abadia de Poblet 

ELS NOSTRES BLANCS