top of page
Xai de Casa a Sant Antoni de Camprodon

La Carta

- Entrants -

 
L’estiu a l’hort; tomàquet, alfàbrega, pastanaga, cremós d’ovella i oliva negra 13.90 euros
 
Raviolis casolans de llagostí i gamba de costa amb el seu suc 17.90 euros
 
Carpaccio de ceps d’alta muntanya, farigola, trompeta de la mort i pinyó torrat 17.90 euros
 
Rossinyols, cansalada del coll, ou a baixa temperatura i trumfa de Molló 21.90 euros
 
Millefuilles amb mi cuit de foie gras casolà, tòfona d’estiu i pera 21.90 euros
 
Selecció de formatges artesans, de pastor, petita producció i del nostre territori (mínim sis referències diferents) 21.90 euros
 
Caneló farcit amb melós de porc Duroc i formatge Coll de Senyorit de Mas Lladré 19.90 euros
 
Niu de guatlles amb tòfona d’estiu, foie gras d’ànec i el seu ou 26.90 euros

 

- Plats amb #xaidecasa -

 
Xai de casa, el seus lletons i botifarra de perol 20.90 euros
 
Costella de xai de casa en dues coccions amb trumfa de Molló i el seu suc 20.90 euros
 
Espatlla de xai de casa al forn amb mel de Setcases 39.90 euros
(plat recomanat per compartir entre dues persones)

- De la llotja al plat -

 

Vieires a la planxa, cansalada del coll feta a casa i céleri 

 

Calamarsets de costa, vellut de ceba dolça i la seva tinta

 

Trilogia de bacallà a l'all negre; brandada, llom i cocotxa 

 

Arròs melós de de llagostí i pop

(mínim 2 racions 20 min. de cocció aproximadament. El preu és per ració)

 

 

- Altres carns d'aquí -

 

Planxat de peu de porc, amb naps i remolatxa del nostre hort

Tàrtar de vedella femella a la nostra manera, tallat al moment amb un toc picant

 

Timbal de cua de bou, múrgoles i el seu suc

 

Mar i muntanya de pollastre de pagès, llagostins d’Alcanar i rossinyols

 

Filet de vedella femella, foie gras d’ànec i trumfa de Molló 

(per respecte al producte, aquesta carn només l’oferim poc feta o al punt)

 

Ànec à la Royale , foie i pera

Servei de pa de pagès de massa mare i fermentació lenta fet a casa 2.50 euros/persona

Servei tast olis d’oliva d’autor 3.50 euros/persona

​​​​

- Les nostres postres elaborades pel nostre equip -

Totes les postres són 100% elaborades (pastissos, bases, melmelades, gelats...) pel nostre equip en el moment que el client les demana, per tant, moltes tenen temps de cocció i elaboració. A cada plat trobaran una proposta de maridatge seleccionada amb cura per a la nostra sommelier.

 

Pecat de ratafia

        Malvasia de Sitges Dolça 2018, Penedès. 

​​

 

Trencadís de xocolates, cítrics i María Lluïsa

       Tokaj 5 puttonyos 2010. Hongria 

 

Pastís de formatges artesans fet al moment amb Garnatxa Puig de les Guilles 

       Garnatxa Roja Puig de les Guilles 2014, Empordà. 

​​

 

Préssec de vinya, xocolata torrada i pinyó

       Floralis Moscatell, Penedès.

 

Crema àcida de Bauma, cafè, licor d’ametlles i galeta de Camprodon 

       Garnatxa Ambre. Garnatxa Roja. Empordà 

​​

 

El bosc de fruita vermella i crema catalana

       Castell Ruf, Pansa Blanca amb pell de taronja durant 3 mesos. Alella 

Tastet de formatges de proximitat selecció del nostre equip 

      Oporto Quinta Do Castro LVB. 2017. Oporto 

LOS SERVICIOS

En Jordi fent pasta de full
Servei a taula
postres 100% elaboració pròpia

⛰️ Degut a la filosofia de cuina basada en el nostre territori els recordem que el nostre establiment no elabora plats especials per a infants, persones veganes o vegeterianes. ⁣

 

🏡 Treballem amb productes frescos i de temporada, per això la nostra oferta gastronòmica pot variar segons la disponibilitat del mercat i els ingredients de millor qualitat en cada moment.

🚦Avís per a les persones amb al·lèrgies; tenim a la seva disposició informació dels plats que oferim. Cal que ens ho indiquin en realitzar la reserva. 𝗣𝗲𝗿 𝗮 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗥𝗜𝗖𝗖𝗜𝗢𝗡𝗦 𝗦𝗘𝗩𝗘𝗥𝗘𝗦 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁𝗲𝘂 𝗮𝗺𝗯 𝗲𝗹 𝗿𝗲𝘀𝘁𝗮𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗯𝗮𝗻𝘀 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝘀𝗲𝗿𝘃𝗮𝗿 𝗷𝗮 𝗾𝘂𝗲 𝗻𝗼 𝗽𝗼𝗱𝗲𝗺 𝗮𝘁𝗲𝗻𝗱𝗿𝗲 𝘁𝗼𝘁𝘀 𝗲𝗹𝘀 𝗰𝗮𝘀𝗼𝘀.⁣⁣

el logo
bottom of page