La carta

L'actualitzem sovint ja que treballem sempre amb producte de temporada, fresc i de qualitat. 

AVÍS PER A LES PERSONES AMB AL·LÈRGIES O INTOLERÀNCIES:

TENIM A DISPOSICIÓ DELS CLIENTS INFORMACIÓ DELS PLATS QUE OFERIM

Idees per compartir

La Brava a la Nostra Manera (4 unitats)

 

Espatlla de Gla (Gran Reserva, 100% Raça Pura Ibèrica de Dues Montaneres d'Arturo Sànchez) amb Pa de Coca amb Tomàquet (Ració 50g) 

 

Assortit de Formatges: Blau d'Osona, Curat d'Ovella, Madurat Bauma de Cabra de La Garrotxa, Olost Reixagó de vaca pasta dura maduració mitja, Petit Nevat Tou de Cabra, Idiazabal Fumat pasta dura madurat i Brie Francès amb Melmelades 

Entrants

Amanida Tèbia de Formatge d'Ovella i Contrasts de Temporada amb Vinagreta de Mel de Setcases

Carpaccio de Pop amb Maionesa Picant i Pimentón de la Vera 

Amanida de Llamàntol i Cítrics amb Vinagreta Dolça 

 

Coca de Full Caramel·litzada amb Mi Cuit de Foie Casolà, Maduixa i Toc de Vainilla 

 

Espatlla de Gla (Gran Reserva, 100% Raça Pura Ibèrica de Dues Montaneres d'Arturo Sànchez) amb Pa de Coca amb Tomàquet (Ració 80g) 

 

Caneló de Verdures Escalivades amb Beixamel i Cruixent de Ceba  

Foie d'Ànec a la Planxa, Bolets, Ou Poché i Reducció de Garnatxa de l'Empordà 

Fesols Guisats amb Botifarra Negra i Cansalada

 

Raviolis Casolans de Peix de Roca i Gamba amb la Seva Salsa 

Gaspatxo Casolà amb Llagostí confitat amb Pesto i teula de Sèsam 

Arrosos  Mínim 2 Racions 20' de cocció aproximadament

 

Arròs de Gamba de la Costa Brava, Bolets i Calamar

Arròs de Colomí i Mongeta Tendra

Plats de xai de casa 

 

Carpaccio de Xai de Casa amb Formatge d'Ovella Ripollesa, Farigola d'Alta Muntanya i Toc d'All i Oli

Cassoleta Estofada de Xai de Casa amb Toc Picant estil Callos 

Costelles de Xai Criat a Casa a la Brasa amb Patata al Caliu 

Espatlla de Xai Criat a Casa al Forn amb Verduretes 

Carns de proximitat

 

Tàrtar de Vedella a la Nostra Manera Tallat al Moment amb Alvocat 

Timbal de Cua de Bou Feta a Foc Lent, Farcit de Foie amb Bolets 

Filet de Vedella de Girona a la Brasa amb Patata al Caliu

Magret d'Ànec a la Planxa amb Pera al Vi i Reducció de Vermut Casolà 

 

Entrecot de Vedella de Girona a la Brasa amb Patata al Caliu 

Espatlla De Cabrit Al Forn Amb Mel De Setcases 

Mar i Muntanya de Peu de Porc Sense Feina amb Llagostí i la Seva Salsa 

Galta de Vedella Guisada amb Bolets de Temporada

Peix de qualitat

 

Gamba de la Costa Brava a la Planxa (5 Unitats) 

Rap a la Planxa sobre Llit d'Escalivada feta a Casa 

Vieires a la Planxa, Safrà, Cansalada i Royal de Gamba de Costa 

Pota de Pop a la Gallega amb Pebre Picant i Patata en Textures  

Morro de Bacallà Confitat amb Oli d'Oliva, Carxofa, Espinacs i Porro 

Altres

 

Servei de pa 

Pa de Coca amb Tomàquet 

Salsa Casolana de Ceps 

Terrina d'All i Oli 

Postres casolanes

 

Pecat de Ratafia 

 

Primavera a Cal Marquès  

 

Tatin de Poma de Girona Feta al Moment amb Gelat de Vainilla 

 

El Nostre Tiramisú 

 

Coulant de Carmel amb Gelat de Nata Fresca (9' De Cocció) 

Mil Fulls de Nata Fresca, Fruita del Temps, Xocolata i Gelat d'Ametlla Torrada 

 

Coulant Casolà de Crema Catalana fet al Moment  (9' De Cocció) 

 

Mel i Mató a La Nostra Manera 

Pinya Natural, Moscatells i Farigola 

Assortit de Formatges: Blau d'Osona, Curat d'Ovella, Madurat de Cabra de La Garrotxa, Tou de Cabra Masover i Vaca Olost Reixagó (pasta dura maduració mitja) amb Melmelades 

Gelats i Sorbets servit a boles

Sorbet de Gerds

Sorbet de Llimona

Sorbet de Llima amb Alfàbrega

Gelat de Vainilla

Gelat de Coco

 

Gelat de Farigola

Gelat de Cafè

Gelat de Mel i Mató

Gelat de Nata Fresca

Gelat de Canyella

Gelat de Ratafia amb Nous Caramel·litzades

© 2020 Creat per Cal Marquès Restaurant