.png)
.png)
La Carta
- Entrants -
L’estiu a l’hort; tomàquet, alfàbrega, pastanaga, cremós d’ovella i oliva negra 13.90 euros
Raviolis casolans de llagostí i gamba de costa amb el seu suc 17.90 euros
Carpaccio de ceps d’alta muntanya, farigola, trompeta de la mort i pinyó torrat 17.90 euros
Rossinyols, cansalada del coll, ou a baixa temperatura i trumfa de Molló 21.90 euros
Millefuilles amb mi cuit de foie gras casolà, tòfona d’estiu i pera 21.90 euros
Selecció de formatges artesans, de pastor, petita producció i del nostre territori (mínim sis referències diferents) 21.90 euros
Caneló farcit amb melós de porc Duroc i formatge Coll de Senyorit de Mas Lladré 19.90 euros
Niu de guatlles amb tòfona d’estiu, foie gras d’ànec i el seu ou 26.90 euros
- Plats amb #xaidecasa -
Xai de casa, el seus lletons i botifarra de perol 20.90 euros
Costella de xai de casa en dues coccions amb trumfa de Molló i el seu suc 20.90 euros
Espatlla de xai de casa al forn amb mel de Setcases 39.90 euros
(plat recomanat per compartir entre dues persones)
- De la llotja al plat -
Vieires a la planxa, cansalada del coll feta a casa i céleri
Calamarsets de costa, vellut de ceba dolça i la seva tinta
Trilogia de bacallà a l'all negre; brandada, llom i cocotxa
Arròs melós de de llagostí i pop
(mínim 2 racions 20 min. de cocció aproximadament. El preu és per ració)
- Altres carns d'aquí -
Planxat de peu de porc, amb naps i remolatxa del nostre hort
Tàrtar de vedella femella a la nostra manera, tallat al moment amb un toc picant
Timbal de cua de bou, múrgoles i el seu suc
Mar i muntanya de pollastre de pagès, llagostins d’Alcanar i rossinyols
Filet de vedella femella, foie gras d’ànec i trumfa de Molló
(per respecte al producte, aquesta carn només l’oferim poc feta o al punt)
Ànec à la Royale , foie i pera
Servei de pa de pagès de massa mare i fermentació lenta fet a casa 2.50 euros/persona
Servei tast olis d’oliva d’autor 3.50 euros/persona
- Les nostres postres elaborades pel nostre equip -
Totes les postres són 100% elaborades (pastissos, bases, melmelades, gelats...) pel nostre equip en el moment que el client les demana, per tant, moltes tenen temps de cocció i elaboració. A cada plat trobaran una proposta de maridatge seleccionada amb cura per a la nostra sommelier.
Pecat de ratafia
Malvasia de Sitges Dolça 2018, Penedès.
Trencadís de xocolates, cítrics i María Lluïsa
Tokaj 5 puttonyos 2010. Hongria
Pastís de formatges artesans fet al moment amb Garnatxa Puig de les Guilles
Garnatxa Roja Puig de les Guilles 2014, Empordà.
Préssec de vinya, xocolata torrada i pinyó
Floralis Moscatell, Penedès.
Crema àcida de Bauma, cafè, licor d’ametlles i galeta de Camprodon
Garnatxa Ambre. Garnatxa Roja. Empordà
El bosc de fruita vermella i crema catalana
Castell Ruf, Pansa Blanca amb pell de taronja durant 3 mesos. Alella
Tastet de formatges de proximitat selecció del nostre equip
Oporto Quinta Do Castro LVB. 2017. Oporto
LOS SERVICIOS



⛰️ Degut a la filosofia de cuina basada en el nostre territori els recordem que el nostre establiment no elabora plats especials per a infants, persones veganes o vegeterianes.
🏡 Treballem amb productes frescos i de temporada, per això la nostra oferta gastronòmica pot variar segons la disponibilitat del mercat i els ingredients de millor qualitat en cada moment.
🚦Avís per a les persones amb al·lèrgies; tenim a la seva disposició informació dels plats que oferim. Cal que ens ho indiquin en realitzar la reserva. 𝗣𝗲𝗿 𝗮 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗥𝗜𝗖𝗖𝗜𝗢𝗡𝗦 𝗦𝗘𝗩𝗘𝗥𝗘𝗦 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁𝗲𝘂 𝗮𝗺𝗯 𝗲𝗹 𝗿𝗲𝘀𝘁𝗮𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗯𝗮𝗻𝘀 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝘀𝗲𝗿𝘃𝗮𝗿 𝗷𝗮 𝗾𝘂𝗲 𝗻𝗼 𝗽𝗼𝗱𝗲𝗺 𝗮𝘁𝗲𝗻𝗱𝗿𝗲 𝘁𝗼𝘁𝘀 𝗲𝗹𝘀 𝗰𝗮𝘀𝗼𝘀.