.png)
Gastronomia en Simbiosi
L'any 2014, vam obrir les portes de Cal Marquès, un projecte que neix de la nostra passió per la cuina i el vi, amb un fort compromís amb els sabors i tradicions del nostre territori. La nostra filosofia es basa en la cuina arrelada a la Vall de Camprodon, cuina d'alçada, una cuina ripollesa que s'enriqueix amb les influències de la cuina fronterera francesa.
Per nosaltres és molt important la qualitat del producte de proximitat i oferim plats elaborats amb ingredients locals i de temporada, prioritzant petits productors i marques pròpies, com la carn de xai de casa, que reflecteixen la riquesa de la nostra comarca. Gràcies al projecte familiar d'un petit ramat d'ovella ripollesa, raça autòctona del nostre territori podem dedicar una part de la nostra oferta gastronòmica a crear plats amb aquest producte com a protagonista.
La nostra carta no és convencional ni tradicional, ja que ens agrada innovar i explorar projectes singulars, però sempre partint de la cuina catalana i amb un respecte profund pel que la terra ens ofereix. La simbiosi entre el producte de proximitat i de temporada i l'experiència del nostre equip és el que ens permet crear plats que no només alimenten, sinó que expliquen una petita part de la història de Catalunya.
Aquesta xarxa de confiança amb els productors que coneixem i admirem es tradueix en una cuina que és un reflex del territori, compromesa amb la seva sostenibilitat i el seu futur. Treballem de valent per fer del nostre restaurant un negoci tan sostenible com ens és possible, adoptant pràctiques responsables que ens ajuden a preservar el territori i a garantir un futur respectuós amb el medi ambient, buscant sempre l'excel·lència també en aquest àmbit.
LOS SERVICIOS
Aquest petit projecte és també el projecte de vida.
Som en Jordi Guitart i la Cristina Castells i des del 2014, després de formar-nos i aprendre al costat de grans professionals de l'hostaleria decidim crear un espai gastronòmic diferent a Camprodon, al Ripollès, la nostra terra natal.
Amb el temps, hem anat consolidant un equip professional que ens acompanya cada servei aportant no només compromís pel projecte sinó passió i amor com la que sentim nosaltres. Actualment l'equip el completa en Marc a cuina i pastisseria i l'Ahmed a la sala.
Nosaltres en diem el nostre #DreamTeam.


La carta de vins, el complement perfecte per una vetllada única a casa nostra.
La nostra no és una carta de vins convencional. No som convencionals. Treballem amb projectes singulars, de cellers familiars, alguns propers i d'altres més llunyans, units per una passió compartida: l'amor per la terra i el vi. Hi tenim vins de molts estils, des de varietats ancestrals i típiques de cada zona amb una agricultura sostenible i de poca intervenció fins a alguns vins clàssics de diferents regions.
La nostra carta pretén despertar la curiositat i el plaer de descobrir vins acompanyant la nostra gastronomia.
Us convidem a deixar-vos portar per una selecció molt especial, escollida amb cura i passió per la nostra sommelier i experta en vins pel WSET, la Cristina. Ella us podrà assessorar i plegats trobareu el maridatge personalitzat més adient per a cada ocasió.