
gastronomia en simbiosi
Cal Marquès Restaurant, un projecte de vida
L'any 2014 vam iniciar aquest projecte com un dels somnis que volíem compartir plegats i amb el temps (i molt esforç) hem aconseguit tirar-lo endavant. Fem la cuina que ens agrada, la cuina que recordem de casa, del territori i del nostre entorn. Utilitzem productes de proximitat i qualitat, principalment de petites cases i marques, i utilitzem des de tècniques ancestrals fins a les més contemporànies. Servim vins que segueixen la nostra filosofia perquè creiem que un dels nostres pilars també és la simbiosi amb la sala.
Volem que estigueu còmodes i que gaudiu de l'experiència.
Gràcies al nostre equip cada dia servim el millor de nosaltres i gràcies a vosaltres, que ho veniu a degustar, la nostra feina i aquest somni tenen sentit.
Benvinguts i benvingudes!
ENTRANTS
Amanida de temporada amb mató, blat de moro, codony, magrana, castanya, raïm i vinagreta dolça 13.90 euros
Selecció de formatges elaborada pel nostre equip, servits en el punt òptim de maduració i de proximitat (mínim sis referències diferents) 19.90 euros
Carxofa, ou de gallines de pagès, magret d’ànec curat i trumfa de Molló 16.90 euros
Amanida ai festa!; amb brots, llamàntol net i arreglat i cítrics 27.50 euros
Raviolis casolans de gamba de costa i cranc de riu amb la seva salsa 13.90 euros
Lingot de carbassa, ceps, espinacs, formatge Mas Farró i la seva crema 13.90 euros
Millefuilles amb mi cuit de foie gras casolà i poma de Girona 20.90 euros
Caneló de cérvol amb nous i codony 15.90 euros
AMB XAI DE CASA
Sopa de muntanya feta al moment amb bolets i xai de casa 15.90 euros
Carpaccio de xai de casa amb formatge d'ovella ripollesa i farigola 13.90 euros
Costella de xai de casa feta en dues coccions amb trumfa de Molló i el seu suc 19.90 euros
Espatlla de xai de casa al forn amb mel de Setcases 33.90 euros
(plat recomanat per compartir entre dues persones)
DE LA LLOTJA AL PLAT
Vieires a la planxa, pernil ibèric gran reserva i carxofa 23.90 euros
Trilogia de bacallà; brandada, llom i cocotxa 21.90 euros
Pop, pinyó torrat, trumfa de Molló, gamba de costa i el seu suc 23.90 euros
ALTRES CARNS D'AQUÍ
Tàrtar de vedella de Girona, tallat al moment, amb toc picant 24.90 euros
Timbal de cua de bou farcit de foie amb bolets i la seva salsa 22.90 euros
Peu de porc, all i oli, espinacs, pinyó torrat i nap 17.90 euros
Llebre “À la royale” a la nostra manera 25.90 euros
Filet de vedella de Girona fet a la brasa amb salsa de formatge blau 23.90 euros
Galta de vedella guisada amb salsa de ratafia 17.90 euros
Arròs de bolets i cuixetes de guatlla fet al moment 19.90 euros (mínim 2 racions 20' de cocció aproximadament. El preu és per ració)
POSTRES 100% fetes a casa
Totes les postres són 100% elaborades (pastissos, bases, melmelades, gelats...) pel nostre equip en el moment que el client les demana, per tant, moltes tenen temps de cocció i elaboració.
Si us plau, si ho necessiten, poden demanar més informació al nostre personal de sala.
Sablé amb cremós de xocolata, cafè i fruita seca 7.90 euros
Coulant de crema catalana fet al moment 7.50 euros
Tatin de poma de Girona amb Garnatxa dolça Puig de les Guilles 7.50 euros
El nostre tiramisú 6.90 euros
Tastet de formatges de proximitat 9.30 euros
Cremós de tres xocolates i taronja amarga 7.50 euros
Aromes de muntanya; farigola, fonoll, magrana, cítrics i mora 7.50 euros
Edició limitada (fins a exhaurir unitats):
Poma de FIRA!: Poma borda, poma de Girona i caramel 8.90 euros