top of page

Cal Marquès Restaurant, un projecte de vida

L'any 2014 vam iniciar aquest projecte com un dels somnis que volíem compartir plegats i amb el temps (i molt esforç) hem aconseguit tirar-lo endavant. Fem la cuina que ens agrada, la cuina que recordem de casa, del territori i del nostre entorn. Utilitzem productes de proximitat i qualitat, principalment de petites cases i marques, i utilitzem des de tècniques ancestrals fins a les més contemporànies. Servim vins que segueixen la nostra filosofia perquè creiem que un dels nostres pilars també és la simbiosi amb la sala.

Volem que estigueu còmodes i que gaudiu de l'experiència.

 

Gràcies al nostre equip cada dia servim el millor de nosaltres i gràcies a vosaltres, que ho veniu a degustar, la nostra feina i aquest somni tenen sentit.

Benvinguts i benvingudes!

- Entrants -

 

Amanida amb verduretes en escabetx fet a casa, cuixetes de guatlla i vinagreta dolça 13.90 euros

 

Raviolis casolans de gamba de costa amb el seu suc 17.90 euros

 

Carpaccio de carn d’olla, remolatxa, cep, fonoll i pinyó torrat 17.90 euros

 

Tàrtar de vedella de Girona a la nostra manera, tallat al moment amb un toc picant 25.90 euros

 

Carxofa, cansalada del coll, ou a baixa temperatura i nyàmera 21.90 euros

 

Millefuilles amb mi cuit de foie gras casolà i tòfona d’hivern 21.90 euros

 

Selecció de formatges d’elaboradors de proximitat (mínim sis referències diferents) 21.90 euros

 

Amanida ai festa!; amb brots, llamàntol net i arreglat i cítrics 30.50 euros

 

Caneló de cérvol, céleri i formatge d’ovella Mas Farró 17.90 euros

 

 

- Plats amb #xaidecasa -

 

Sopa trufada en croûte amb xai de casa i ceba de Figueres 19.90 euros (15 min. de cocció)

 

Costella de xai de casa en dues coccions amb trumfa de Molló i el seu suc 20.90 euros

 

Espatlla de xai de casa al forn amb mel de Setcases 39.90 euros

(plat recomanat per compartir entre dues persones)

- De la llotja al plat -

 

Vieires a la planxa, cansalada del coll feta a casa i céleri 24.90 euros

 

Pop, sèsam torrat, nyàmera, gamba de costa i el seu suc 24.90 euros

 

Trilogia de bacallà; brandada, llom i cocotxa 22.90 euros

 

Arròs melós de carxofa, calamar i gamba de costa 26.90 euros

(mínim 2 racions 20 min. de cocció aproximadament. El preu és per ració)

 

 

- Altres carns d'aquí -

 

Peu de porc, all i oli, céleri, pinyó torrat i nap 19.90 euros

 

Timbal de cua de bou farcit de foie i el seu suc 26.90 euros

 

Pintada a la catalana amb panses, pinyons i orellanes 19.90 euros ⚠️ EDICIÓ LIMITADA ⚠️

 

Lingot de galta de vedella, nous i ratafia 19.90 euros

 

Filet de vedella de Girona amb salsa ceps 25.90 euros

 

Llebre à la Royale a la nostra manera amb foie i tòfona d’hivern 28.90 euros

POSTRES 100% fetes a casa

Totes les postres són 100% elaborades (pastissos, bases, melmelades, gelats...) pel nostre equip en el moment que el client les demana, per tant, moltes tenen temps de cocció i elaboració.

 

Si us plau, si ho necessiten, poden demanar més informació al nostre personal de sala.

Pecat de ratafia 7.50 euros

 

Coulant de crema catalana fet al moment 8.50 euros

 

La nostra tarta tatin de figues amb vainilla 7.90 euros

 

Mascarpone, cafè, licor d’ametlles i galeta de Camprodon 7.50 euros

 

Cremós de tres xocolates i taronja amarga 7.50 euros

 

Sablé amb fruits vermells i la seva ganache 7.90 euros

 

Tastet de formatges de proximitat selecció del nostre equip 10.30 euros

*Avís per a les persones amb al·lèrgies; tenim a la seva disposició informació dels plats que oferim. Cal que ens ho indiquin al realitzar la reserva. 
 
** Degut a la filosofia de cuina basada en el nostre territori, ens és molt difícil adaptar la nostra oferta gastronòmica a les necessitats per a vegetarians i vegans. 

bottom of page