top of page

Cal Marquès Restaurant, un projecte de vida

L'any 2014 vam iniciar aquest projecte com un dels somnis que volíem compartir plegats i amb el temps (i molt esforç) hem aconseguit tirar-lo endavant. Fem la cuina que ens agrada, la cuina que recordem de casa, del territori i del nostre entorn. Utilitzem productes de proximitat i qualitat, principalment de petites cases i marques, i utilitzem des de tècniques ancestrals fins a les més contemporànies. Servim vins que segueixen la nostra filosofia perquè creiem que un dels nostres pilars també és la simbiosi amb la sala.

​

Volem que estigueu còmodes i que gaudiu de l'experiència.

 

Gràcies al nostre equip cada dia servim el millor de nosaltres i gràcies a vosaltres, que ho veniu a degustar, la nostra feina i aquest somni tenen sentit.

​

Benvinguts i benvingudes!

ENTRANTS

Amanida de temporada amb favetes a la menta, tirabecs i verdures en escabetx amb vinagreta dolça 13.90 euros

​

 

Selecció de formatges elaborada pel nostre equip, servits en el punt òptim de maduració i de proximitat (mínim sis referències diferents) 19.90 euros

​

 

Pèsols, cansalada en dues coccions, ou a baixa temperatura i trumfa de Molló 16.90 euros

​

 

Amanida ai festa!; amb brots, llamàntol net i arreglat i cítrics 27.50 euros

​

 

Raviolis casolans de foie gras i camasecs amb la seva salsa 19.90 euros

​

 

Lingot de remolatxa, ceps, espinacs i formatge de les Vaques d'en Mel 13.90 euros

​

 

Millefuilles amb mi cuit de foie gras casolà i tòfona d'hivern 20.90 euros

​

​

Múrgoles de la Vall de Bianya a la crema 24.90 euros

​

 

Caneló de peix i marisc, gamba de costa i el seu suc 15.90 euros

AMB XAI DE CASA

​

Carpaccio de xai de casa amb formatge d'ovella ripollesa i farigola 13.90 euros

​

 

Costella de xai de casa feta en dues coccions amb trumfa de Molló i el seu suc 19.90 euros

​

 

Espatlla de xai de casa al forn amb mel de Setcases 37.90 euros

(plat recomanat per compartir entre dues persones)

DE LA LLOTJA AL PLAT

Vieires a la planxa, cansalada del coll i espinacs 23.90 euros

​

 

Trilogia de bacallà; brandada, llom i cocotxa 21.90 euros

​

 

Pop, pinyó torrat, trumfa de Molló, gamba de costa i el seu suc 23.90 euros

ALTRES CARNS D'AQUÍ

Tàrtar de vedella de Girona a la nostra manera, tallat al moment amb un toc picant 24.90 euros

​

 

Timbal de cua de bou amb múrgules de la Vall de Bianya i la seva salsa 25.90 euros

​

 

Peu de porc, all i oli, espinacs, pinyó torrat i nap 18.90 euros

​

 

Filet de vedella de Girona fet a la brasa amb salsa de camasecs 23.90 euros

​

 

Terrina de galta de vedella guisada amb salsa de ratafia 17.90 euros

​

 

Arròs de bolets i carpaccio de magret d'ànec fet al moment 21.90 euros (mínim 2 racions 20' de cocció aproximadament. El preu és per ració)

POSTRES 100% fetes a casa

Totes les postres són 100% elaborades (pastissos, bases, melmelades, gelats...) pel nostre equip en el moment que el client les demana, per tant, moltes tenen temps de cocció i elaboració.

 

Si us plau, si ho necessiten, poden demanar més informació al nostre personal de sala.

​

Sablé amb cremós de crema catalanai fruita seca 7.90 euros

​

​

Pastís de formatges artesans a la nostra manera fet al moment amb vin chaux 7.50 euros

​

 

La nostra tarta tatin de poma de Girona amb vainilla 7.90 euros

​

 

Mascarpone, cafè, licor d’ametlles i galeta de Camprodon 7.50 euros

​

 

Tastet de formatges de proximitat 9.30 euros

​

 

Cremós de tres xocolates i taronja amarga 7.90 euros

​

 

Trencadís de maduixes amb nata 7.50 euros

​

​

 

 

Edició limitada: (fins a exhaurir unitats):
Rosa d’abril; mousse de mores, vainilla i xocolata blanca 8.90 euros

*Avís per a les persones amb al·lèrgies; tenim a la seva disposició informació dels plats que oferim. Cal que ens ho indiquin al realitzar la reserva. 
 
** Degut a la filosofia de cuina basada en el nostre territori, ens és molt difícil adaptar la nostra oferta gastronòmica a les necessitats per a vegetarians i vegans. 

bottom of page