top of page

Cal Marquès Restaurant, un projecte de vida

L'any 2014 vam iniciar aquest projecte com un dels somnis que volíem compartir plegats i amb el temps (i molt esforç) hem aconseguit tirar-lo endavant. Fem la cuina que ens agrada, la cuina que recordem de casa, del territori i del nostre entorn. Utilitzem productes de proximitat i qualitat, principalment de petites cases i marques, i utilitzem des de tècniques ancestrals fins a les més contemporànies. Servim vins que segueixen la nostra filosofia perquè creiem que un dels nostres pilars també és la simbiosi amb la sala.

Volem que estigueu còmodes i que gaudiu de l'experiència.

 

Gràcies al nostre equip cada dia servim el millor de nosaltres i gràcies a vosaltres, que ho veniu a degustar, la nostra feina i aquest somni tenen sentit.

Benvinguts i benvingudes!

ENTRANTS

Amanida de temporada amb mató, blat de moro, codony, magrana, castanya, raïm i vinagreta dolça 13.90 euros

 

Selecció de formatges elaborada pel nostre equip, servits en el punt òptim de maduració i de proximitat (mínim sis referències diferents) 19.90 euros

 

Carxofa, ou de gallines de pagès, magret d’ànec curat i trumfa de Molló 16.90 euros

 

Amanida ai festa!; amb brots, llamàntol net i arreglat i cítrics 27.50 euros

 

Raviolis casolans de gamba de costa i cranc de riu amb la seva salsa 13.90 euros

 

Lingot de carbassa, ceps, espinacs, formatge Mas Farró i la seva crema 13.90 euros

 

Millefuilles amb mi cuit de foie gras casolà i poma de Girona 20.90 euros

 

Caneló de cérvol amb nous i codony 15.90 euros

AMB XAI DE CASA

Sopa de muntanya feta al moment amb bolets i xai de casa 15.90 euros

 

Carpaccio de xai de casa amb formatge d'ovella ripollesa i farigola 13.90 euros

 

Costella de xai de casa feta en dues coccions amb trumfa de Molló i el seu suc 19.90 euros

 

Espatlla de xai de casa al forn amb mel de Setcases 33.90 euros

(plat recomanat per compartir entre dues persones)

DE LA LLOTJA AL PLAT

Vieires a la planxa, pernil ibèric gran reserva i carxofa 23.90 euros

 

Trilogia de bacallà; brandada, llom i cocotxa 21.90 euros

 

Pop, pinyó torrat, trumfa de Molló, gamba de costa i el seu suc 23.90 euros

ALTRES CARNS D'AQUÍ

Tàrtar de vedella de Girona, tallat al moment, amb toc picant 24.90 euros

 

Timbal de cua de bou farcit de foie amb bolets i la seva salsa 22.90 euros

 

Peu de porc, all i oli, espinacs, pinyó torrat i nap 17.90 euros

 

Llebre “À la royale” a la nostra manera 25.90 euros

 

Filet de vedella de Girona fet a la brasa amb salsa de formatge blau 23.90 euros

 

Galta de vedella guisada amb salsa de ratafia 17.90 euros

 

Arròs de bolets i cuixetes de guatlla fet al moment 19.90 euros (mínim 2 racions 20' de cocció aproximadament. El preu és per ració)

POSTRES 100% fetes a casa

Totes les postres són 100% elaborades (pastissos, bases, melmelades, gelats...) pel nostre equip en el moment que el client les demana, per tant, moltes tenen temps de cocció i elaboració.

 

Si us plau, si ho necessiten, poden demanar més informació al nostre personal de sala.

Sablé amb cremós de xocolata, cafè i fruita seca 7.90 euros

 

Coulant de crema catalana fet al moment 7.50 euros

 

Tatin de poma de Girona amb Garnatxa dolça Puig de les Guilles 7.50 euros

 

El nostre tiramisú 6.90 euros

 

Tastet de formatges de proximitat 9.30 euros

 

Cremós de tres xocolates i taronja amarga 7.50 euros

 

Aromes de muntanya; farigola, fonoll, magrana, cítrics i mora 7.50 euros

 

 

Edició limitada (fins a exhaurir unitats):

Poma de FIRA!: Poma borda, poma de Girona i caramel 8.90 euros

*Avís per a les persones amb al·lèrgies; tenim a la seva disposició informació dels plats que oferim. Cal que ens ho indiquin al realitzar la reserva. 
 
** Degut a la filosofia de cuina basada en el nostre territori, ens és molt difícil adaptar la nostra oferta gastronòmica a les necessitats per a vegetarians i vegans. 

bottom of page