top of page

LA CUINA DE CAL MARQUÈS

🛎️ Proposem una cuina 100% elaborada pel nostre equip.⁣

🏡 Fem cuina catalana, del territori i moderna.⁣

👵 Combinem la manera de fer de les nostres àvies amb tècniques actualitzades i més modernes.⁣

🔝 Sempre amb producte de temporada, de proximitat i de molta qualitat.⁣

📆 Podeu venir a degustar la nostra carta i el nostre menú degustació actualitzats cada temporada segons els productes que cada època ens ofereix. 

Menú simbiosi  🌞

Menú degustació estructurat en sis temps més aperitiu. Inclou aigua mineral de Sant Aniol i servei de pa de pagès de massa mare fermentació lenta fet a casa harmonia de vins seleccionats per la nostra cap de sala i experta en vins.


Aquest menú el modifiquem segons producte de temporada i disponibilitat així com tota la nostra oferta gastronòmica. El menú és servit a taula completa, és a dir, tota la taula ha de fer aquest mateix menú. En cas d'escollir l'harmonia de vins també es servirà a tota la taula.

HORARI: Per dinar fins les 14.30 hores i per sopar fins les 21 hores per a poder garantir que els comensals facin l'àpat tranquil i tinguin temps en el nostre horari d'obertura i tancament (obert fins les 17 hores al migdia i fins les 23 hores a la nit).

 

Menú petit àpat ➡️ dies feiners només migdia 🌞

Calabaza,espinacas,boletus,queso.jpg

Preu: 24.90 euros per comensal

*Disponible de dilluns a divendres excepte ponts, vacances de Nadal, Setmana Santa i Agost
LABORABLES NOMÉS SERVEI DE DINARS 

NO S'ACCEPTEN RESERVES

SERVIT A TAULA COMPLETA

HORARI: Per dinar fins les 14.30 hores per a poder garantir que els comensals facin l'àpat tranquil i tinguin temps en el nostre horari d'obertura i tancament (obert fins les 17 hores al migdia)Si volen consultar els plats de cada dia podran trobar-los a l'entrada del restaurant.

El preu dels menús és per PERSONA, és a dir, NO PARTIM EL MENÚ. 

*Avís per a les persones amb al·lèrgies; tenim a la seva disposició informació dels plats que oferim. Cal que ens ho indiquin al realitzar la reserva. 
 
** Degut a la filosofia de cuina basada en el nostre territori, ens és molt difícil adaptar la nostra oferta gastronòmica a les necessitats per a vegetarians i vegans. 

 

bottom of page