top of page

+ projecte 🐑

Cal Marquès: Un pas més cap a la cuina autèntica.
L'any 2015 la família s'amplia:  amb la ferma convicció que la qualitat comença a casa, l'Anna, en Xavi i l'Enric (germans i pares nostres), han emprès un projecte ramader ambiciós: la Carn de Casa.

El seu objectiu?
Criar la carn que s'utilitza a Cal Marquès Restaurant, oferint als nostres clients un producte excepcional, de proximitat i amb un sabor inconfusible.

Una filosofia basada en la cura i la dedicació
Apostem per la criança tradicional, amb animals pasturant en llibertat i alimentats amb productes naturals. Creiem que aquesta és la clau per obtenir una carn rica en sabor, tendra i amb una textura inigualable.


Més que un simple projecte, una passió familiar
La Carn de Casa no és només un projecte empresarial, sinó la culminació d'un somni familiar. Per a nosaltres, tenir el control total del procés de producció, des de la cria dels animals fins a la seva arribada al plat, és una garantia de qualitat i una satisfacció immensa.
Un compromís amb la sostenibilitat i la proximitat
Amb la Carn de Casa, volem apostar per la sostenibilitat i reduir al màxim l'impacte ambiental. Per això, treballem amb races autòctones, com l'ovella Ripollesa, i utilitzem pràctiques agrícoles respectuoses amb el medi ambient.

Quines carns tenim?
Actualment només servim xai de casa tot i que disposem d'un petit ramat de cabres i un escamot d'eugues de  muntanya.
Un viatge gastronòmic únic
La integració de la Carn de Casa al Restaurant Cal Marquès ens permet oferir als nostres clients una experiència gastronòmica única. A cada plat, descobriran el sabor autèntic de la carn, elaborada amb amor i dedicació per la nostra família. 

Vine a Cal Marquès i assaboreix els plats de xai de casa!
IMG_7078_edited.jpg
Cada família té una història; benvinguts a la nostra!
bottom of page