top of page

gastronomia en simbiosi
+ projecte 🐑
El projecte gastronòmic de Cal Marquès es suma ràpidament al projecte familiar de la Carn de Casa.
L'Anna, en Xavi i l'Enric (germans i pares nostres) inicien una explotació ramadera on pretenen criar la carn i completar així el servei de carn a Cal Marquès.
Aquest projecte neix de la necessitat que tenim al Restaurant d'oferir un producte de primera qualitat, ben engreixat, de pastura i sobretot, molt cuidat. L'oportunitat de poder decidir conjuntament com s'alimenta una bèstia o de com es cria és un plaer per un bon cuiner.
Comencem el 2015 criant i servint Xai de Casa i des de llavors ja ha esdevingut una icona i un reclam pels nostres clients.
L'objectiu que ens marquem com a família i també com a professionals és, aconseguir que el 90% (o més) de la carn servida a Cal Marquès sigui criada per nosaltres.
Ara mateix disposem d'un ramat d'ovella ripollesa, un ramat de cabres i cabrits i un ramat d'eugues i pollins.
Per això i molt més, Cal Marquès és paisatge i memòria a taula.

Cada família té una història; benvinguts a la nostra!
bottom of page