gastronomia en simbiosi
MENÚ SIMBIOSI
- MENÚ DEGUSTACIÓ AMB HARMONIA DE VINS -
Per dinar disponible fins les 14.30 hores
Per sopar disponible fins les 21.00 hores
Un record francès
​
Millefuilles de foie gras fet a casa i maduixa
​
Côtes des Roses, Garnatxa, Sirà i Cinsault. Gérard Bertran. Narbonne.
​
​
Mar i muntanya
​
Vieires a la planxa, espinacs i cansalada del coll
​
Azevedo; Alvarinho.Vinho Verde, Portugal.
​
​
Del nostre ramat
​
Raviolis de xai de casa i camasecs
​
Les tortugues; Garnatxa Roja. Massís de l’Albera. Alt Empordà.
​
Un clàssic de casa
​
Cua de bou, múrgoles i el seu suc
​
Abadal Matís, Cabernet Sauvignon, Merlot i Mandó. Abadal. Pla del Bages.
​
​
Dels nostres formatgers de confiança
​
Selecció de formatges de petita producció per compartir
​
La bicicleta voladora; Tempranillo i Viura. Germán R. Blanco. Aldeanueva de Ebro.
​
La part més dolça
​
Rosa d’Abril: mores, vainilla i xocolata blanca
​
Garnatxa dolça Puig de les Guilles; Garnatxa roja. Família Oliveda, Capmany.
​
Preu: 79.90 euros/comensal
Preu del Menú Simbiosi sense l'harmonia de vins: 59.90 euros/comensal